Wil jij je winkelpand goed beveiligen? Dan kun je dit met beveiligingscamera’s doen. Doordat je met beveiligingscamera's de winkel kunt beveiligen, kun je diefstal voorkomen. Mensen die van plan zijn om te stelen schrikken namelijk door de camera’s. Hierdoor is de kans kleiner dat mensen in de winkel gaan stelen. Als iemand toch van plan is om te stelen, dan kun je altijd de beelden terug kijken via de camera’s. Wil je meer weten over de camera’s? Lees dan vooral even verder!

Waar je op moet letten bij het kopen van camera’s

Als je wilt kijken voor een camerabeveiliging, dan is het belangrijk om naar een aantal punten te kijken. Zo is het belangrijk om te kijken naar de audio. De audio van de camera is zeer belangrijk. Zo kun je ook terug horen wat er is gezegd in de winkel. Dit kan helpen als iemand probeerde te stelen uit de winkel. Als tweede is het belangrijk om te kijken naar de lens van de camera. Het is handig als de lens in kan zoomen zodat je van dichtbij kunt kijken of diegene aan het stelen is. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid dat de winkel 's nachts wordt overvallen. Daarom is het handig om te kijken naar infrarood camera’s. Infra rood camera’s kunnen ook in het donker filmen. Hierdoor kunnen bewegingen ook in het donker gedetecteerd worden. Dat is zeer handig als de winkel gesloten is en er word ingebroken.

De Hikvision dome camera

Veel mensen zijn al bekend met de Hikvision dome camera. De Hikvision dome camera wordt veel gebruikt door winkels, maar ook particulier worden deze camera’s gebruikt. Deze camera’s bieden vaak veel overzicht zowel binnen als buiten. De camera’s kunnen namelijk tegen vocht, zodat je ook de mogelijkheid hebt om de camera’s buiten de woning of winkel te plaatsen. 

Camera’s met audio

Er zijn een aantal camera’s met audio. Doordat je een audio camera aanschaft, zal je sneller kunnen weten wat iemand op jouw terrein aan het doen is. Natuurlijk is het wel belangrijk om te kijken of jij een audio camera nodig hebt. Vaak kan het ook onnodig zijn, waardoor het niet nodig is om een audio camera aan te schaffen. Wil jij toch een audio camera aanschaffen? Kijk dan voor de Hikvision DS-2CD2146G2-ISU, WDR 4 MP IR dome camera. Deze camera’s filmen het erf uitstekend en bieden genoeg zicht in het donker. Daarnaast kan je door de ingebouwde microfoon horen wat er gezegd wordt.

Geef een reactie