Wat draag je als man op een volgende nette gelegenheid? Er zijn natuurlijk heel wat opties maar een aantal dingen zijn altijd goed om te onthouden. Wij hebben alvast een aantal tips op een rijtje gezet zodat je direct kan kijken wat jij aan kan gaan doen. We beginnen met een aantal tips van kleding waar vrouwen blij van worden.

Kleding voor mannen waar vrouwen blij van worden

Het belangrijkste stijladvies voor mannen? Met een score boven 1: koop een goede jeans. Jeans kunnen getailleerd of comfortabel zijn en moeten worden aangepast aan uw lichaamsvorm. Daarom kan een broek los zitten, maar nooit onder de billen vallen. En stop met je broek de hele tijd omhoog te trekken, ze hangen geweldig op je heupen. Deze tip klinkt eenvoudig, maar het vinden van de perfecte spijkerbroek kan een hele klus zijn. Onthoud dit: de jeans past om je benen. Niet geplakt, maar aangesloten. Heb je mooie, strakke benen en kuiten? De kans is groot dat je een broek  met iets wijdere pijpen nodig hebt, anders zit hij te strak. Heb je normale benen of dunne benen? Kies dan voor een slanker model. Het is bijna onmogelijk om de perfecte spijkerbroek te vinden aangezien elk lichaam anders is. Daarom is het slim om eerst een aantal spijkerbroeken te passen en dan weer verder te kijken.

Netjes 

Een spijkerblouse. Zakelijk draag je bijvoorbeeld een spijkerblouse onder een jasje. In je vrije tijd kun je het combineren met een chino kaki broek. Het voordeel van een spijkerblouse is dat je hem in het voor- of najaar ook als jasje kunt dragen, over een t-shirt met  een mooie sjaal. Bij een overhemd kan je goed een stropdas dragen. Stropdassen bestel je gemakkelijk online zodat je makkelijk kan vergelijken.

Truien

Truinen verdienen een plekje in je garderobe. De V-hals past zich perfect aan de overhemdkraag aan. Kies uit een van de lichtblauwe, lichtblauwe of cognac tinten, deze tinten passen goed bij de meeste andere items. Voor je werk draag je een trui over een overhemd en eventueel een jasje. In je vrije tijd kun je een coltrui dragen met alleen een hemd eronder en je favoriete spijkerbroek.

Zoals je kan lezen zijn er ontzettend veel opties. Het is hierin belangrijk dat je ook kleding draagt waar jij je echt goed bij voelt. Wanneer je kleding draagt waarvan je enige twijfels hebt zal je merken dat dit invloed heeft op je zelfvertrouwen bij andere zaken.

Geef een reactie