Van plan om een elektrische fiets te gaan kopen? Dan is het belangrijk dat je op een aantal dingen let. Denk bijvoorbeeld aan de accuduur, de actieradius en nog een aantal belangrijke dingen. In deze blog nemen we je mee in het kopen van een elektrische fiets en welke voordelen dit allemaal heeft.

Sneller van a naar b

E-bikes lopen niet alleen sneller dan conventionele fietsen. Op sommige routes zijn e-bikes sneller dan auto's. Tot een afstand van ongeveer 20 km is de e-bike perfect en in veel gevallen sneller dan andere vervoerswijzen. Met onze gedeelde Urbee ebikes of een persoonlijk ebike abonnement ben je ook voordeliger uit dan het gemiddelde abonnement voor het openbaar vervoer of een combinatie van gas- en parkeerkosten. Neem bijvoorbeeld de Sparta elektrische fietsen.

Duurzaam onderweg

In het tijdperk van plastic soepen, vuilnisbakken en vleesloze maandagen, geven we allemaal wat meer om hoe we ons gedragen tijdens onze tijd op aarde en hoe we die achterlaten. Duurzaamheid is de laatste jaren een hot topic geworden. We sorteren ons afval, kiezen voor bedrijven die duurzaam zijn en fast fashion awareness hebben. Door voor draagbaarheid te kiezen, draagt ​​u ook bij aan een beter milieu. Steeds meer auto's en bussen rijden op elektriciteit, maar het dagelijkse woon-werkverkeer zorgt nog steeds voor veel CO2-uitstoot. Kies een elektrische fiets voor je dagelijkse woon-werkverkeer. Voor afstanden tot ongeveer 20 km is het een perfect en milieuvriendelijk reisalternatief. Volgens Milieu Centraal vervuil je het milieu 

Relax onderweg

 Je wilt niet altijd trainen voordat je gaat zweten. Fietsen op een elektrische fiets is natuurlijk veel minder inspannend dan op een gewone fiets. Geen spierverbranding of zweet als je naar je werk, school of date gaat, gewoon licht op die pedalen trappen, je kunt genieten van alles om je heen. Stap op je elektrische fiets en ontspan! Er zijn dagen dat je van de ene kant van de stad naar de andere moet, maar je hebt geen zin om te fietsen. Druk rijden is ook geen optie en het openbaar vervoer is op dit moment druk. Het is fijn om een ​​elektrische fiets te hebben. Met een elektrische fiets ben je nu veel sneller dan een gewone fiets en ben je altijd onderweg. Kies bijvoorbeeld een speciale e-bike route en gebruik die kilometerstand. Er zijn ook veel routes die je kunt fietsen tussen steden en dorpen. Probeer het gewoon eens!

Geef een reactie