Wat trek ik vandaag aan? Dat is waarschijnlijk een vraag die je minimaal 1 keer per dag stelt. Je staat voor je kledingkast en weet even niet wat je aan moet! Wij helpen je graag een handje. In dit artikel geven we je graag wat leuk tips.

Verschillende kleuren

De kleur van de outfit is  belangrijk, zeker als het  warm  is. We denken altijd  dat we bij warm weer lichtgekleurde kleding moeten dragen, maar dat is niet altijd het geval. Inderdaad, lichtgekleurde kleding weerkaatst de zonnestralen, terwijl donkergekleurde kleding ze absorbeert. We vergeten echter vaak dat  warmte niet alleen van de zon komt, maar  van binnenuit! Als je met lichte kleding in de zon gaat, wordt je lichaamswarmte teruggekaatst naar je lichaam en wordt het moeilijker om af te koelen. Dus als je de hele dag binnen blijft en alleen naar de zon gaat om wat lucht  te krijgen, is het dragen van lichte kleding prima.

Trek aan waar jij je goed bij voelt

Verkleden is leuk! Zie het niet als een dagelijkse noodzaak maar steek er je energie en creativiteit in. Maak het persoonlijk. Er is niets modieuzer dan te pronken met kleding waarmee je er modieus uitziet. Zelfs als je uren bezig bent met aankleden, kleed je je in vijf minuten aan. Combineer met speelse accessoires voor extra persoonlijkheid. Kies verschillende details om de jurk wat meer op te laten vallen. Leuk om eens uit te proberen en te kijken waar jij je prettig bij voelt! Ga je bijvoorbeeld liever voor een coltrui heren of toch liever voor een overhemd? Er zijn natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden. Daarom is het soms ook leuk om verschillende dingen uit te proberen. Dit doe je door bijvoorbeeld verschillende combinaties te maken die je nog niet eerder hebt gemaakt. Dit zorgt uiteindelijk voor leuke resultaten. 

Hoe draag jij je kleding?

Tegenwoordig is het steeds minder wat je draagt, maar belangrijker hoe je bepaalde kleding draagt. Of je nu een overhemd of een t-shirt met lange mouwen draagt,  je bent hier altijd aan het goede adres. Dat zou je tenminste denken. Een verkeerde pasvorm kan nadelig zijn voor uw uiterlijk. U kunt echter ook uw uiterlijk verbeteren met eenvoudige kleine aanpassingen. Veel kledingtips zijn vaak  voor de hand liggend, maar uiterst belangrijk. Dit aspect wordt het gemakkelijkst vergeten en over het hoofd gezien. De combinatie van een goed zittende jeans en een clean paar sneakers is goud waard. 

Geef een reactie