Als je wil gaan starten met beleggen, dan moet je op zoek gaan naar een broker die aan je wensen voldoet. Tegenwoordig zijn er nogal veel verschillende brokers, waardoor het soms lastig kan zijn bij welke je nou een account moet openen. Daarom is het belangrijk om een aantal brokers met elkaar te vergelijken, zodat je per broker alle belangrijke eigenschappen op een rijtje kan zetten. Uiteraard hebben sommige brokers ook nadelen, dus het is goed om die ook even met elkaar te vergelijken. Wat voor de één een nadeel kan zijn, kan voor de ander juist een voordeel zijn. Wil je graag in Lynx beleggen?

Lynx beleggen

Als je misschien in Lynx gaat beleggen, dan is het goed om te weten dat deze broker al heel lang bestaat, namelijk al sinds 2006. Ze hebben inimddels meer dan. 60 duizend klanten, en als klant heb je toegang tot het Interactive Brokers platform. Ook heb je toegag tot meer dan 100 verschillende beurzen, verspreid over 31 verschillende landen. Als je bij Lynx gaat beleggen, dan is het ook mogelijk om te traden met het MetaTrader of het NinjaTrader platform. Overigens is deze broker ook zeker geschikt voor beginnende beleggers, omdat het mogelijk is om eerst een demo account te openen. Hiermee kan je even oefenen met beleggen, voordat je er echt mee begint. Als je in Lynx gaat beleggen heb je veel handels- en analysemogelijkheden, en het is ook fijn dat het een Nederlandse broker is. Het platform is klantvriendelijk, al is het instapbedrag van €3000,- voor veel mensen te veel. Wil je graag alleen in cryptomunten investeren? Lees dan een Bitvavo review goed door.

De voordelen volgens een Bitvavo review

Als je alleen wil gaan investeren in cryptomunten, dan is het goed om eens een Bitvavo review door te nemen. Bij deze exchange is het namelijk alleen mogelijk om te investeren in cryptovaluta. Het is een Nederlands bedrijf, de kosten zijn relatief laag en Bitvavo is zeker betrouwbaar. Ze bestaan nog niet heel lang, namelijk sinds 2018, maar ze zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste crypto exchanges in Europa. Dit zegt eigenlijk al genoeg, en het is bij Bitvavo ook mogelijk om met iDeal te betalen. Dit is voor veel mensen een groot pluspunt. Helaas is het niet mogelijk om een demo account te openen bij Bitvavo, maar dit platform is zeer gebruiksvriendelijk. Zeker voor iedereen die net gaan beginnen met het investeren in crypto, is Bitvavo een fijn platform. Een Bitvavo review is dus zeker positief. Ga jij in crypto investeren bij Bitvavo, of in Lynx beleggen?

Geef een antwoord